CONSULTANCY

Onze consultancydiensten bestaan uit het adviseren van verenigingen en trainers op het gebied van technisch beleid en uitvoering van trainingen.
Bring a dream, we make a plan!

IN 'T KORT...

Prolieves biedt naast het geven van trainingen ook clubondersteuning aan. In samenwerking met de club wordt er gewerkt aan een (jeugd)beleidsplan. Hierna wordt er een op maat gemaakte plan aangeboden om de club te voorzien van een eigen identiteit en om de jeugdopleiding van meer structuur te voorzien. In het beleidsplan wordt beschreven wat de waarden, speelstijl, visie en missie van de club zijn. Dit plan wordt als het ware de rode lijn door heel de jeugdopleiding. In het plan zoomen we in op de behoeftes van de club. Dit persoonlijke plan van de club wordt opgesteld om de trainers, ervaren en onervaren, handvaten te geven en om de jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen. Ook vergroot dit plan de kans op meer spelers met identiteit van de club in het 1e elftal. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om de trainers te begeleiden in het uitvoeren en implementeren van dit op maakt gemaakt plan.

WERKWIJZE

Onze werkwijze is erop gericht om spelers de beste versie van zichzelf te laten worden om hun doelen/dromen te bereiken. Dit doen wij door…

• Door hen de juiste vragen te stellen.
• Door ze goed leiderschap te tonen (goed voorbeeld)
• Door ze te onderwijzen.
• Door gewenste inzichten te geven.
• Door de dromen te begrijpen van de spelers
• Door bij alles wat we doen aan morgen te denken helpen we elke speler de toekomst te creëren die hij of zij verdient.

ONZE CONSULTANCYSERVICES

Een overzicht van onze consultancy dienstverlening vind u hieronder.

CLUBCONSULTANCY

TRAIN THE TRAINERS

"Met veel passie en plezier werken wij eraan om het beste uit onze voetballers te halen. Ook voor clubs en trainers hebben wij uitgebreide mogelijkheden."

Dencho Narcisio – oprichter Prolieves

Winkelwagen