WERKWIJZE

Bij Prolieves werken wij volgens wetenschappelijk bewezen methodes en staan normen en waarden hoog in het vaandel. Op deze pagina leest u meer over onze kernwaarden en onze werkwijze.
Bring a dream, we make a plan!

1. KENNISMAKEN

Wij van Prolieves geloven in de quote: “The athletes must know you care about them, before they care about what you know”. Daarom willen wij de speler eerst leren kennen voordat we de speler gaan helpen zijn dromen te bereiken.

2. ACTIEPLAN

Bij het maken van de actie plan gaan we samen met de speler in gesprek om het volgende in kaart te brengen: doelen die de speler wilt bereiken, waarom de speler deze doelen wilt bereiken, de strategie om deze doelen te bereiken en de obstakels die deze doelen met zich meebrengen.

3. MONITOREN

Gedurende de cyclus wordt de actieplan zorgvuldig bijgehouden en gemonitord door de trainer.

4. EVALUEREN

Na de gekozen cyclus wordt de actieplan geëvalueerd. Aan de hand hiervan worden er nieuwe doelen gesteld of worden doelen bijgesteld.

5. REFLECTEREN

Tijdens heel het proces wordt er constant samen met de speler gereflecteerd op de genomen stappen. (zelf)reflectie is een belangrijke pijler binnen de cyclus.

"Met veel passie en plezier werken wij eraan om het beste uit onze voetballers te halen. Wij trainen gericht en bieden daarom op pakketten die op maat te maken zijn op basis van het niveau. Ook voor clubs en trainers hebben wij uitgebreide mogelijkheden."

Dencho Narcisio – oprichter Prolieves

Winkelwagen